Cartell Trobada final de Cur VC

El passat dilluns 19 de Juny més d’un dels vianants que passaven a les 16:45 h. per la plaça de la Basílica de la Mare de Déu de Valldeflors, ens varem preguntar: Que hi fan més de 60 persones grans saludant-se efusivament en aquesta tarda?. La resposta era senzilla: Els membres de Vida Creixent d’Isona, de La Pobla, i de Tremp, ens hi reuníem per donar gràcies a Déu, amb molt entusiasme i joia, pel retrobament post-pandèmic, perquè aquest últims anys no havia estat possible.

Un cop dins la Basílica, ens donar la Benvinguda el President diocesà del moviment, el Sr Mariano Carbonell, que es mostrar content i sorprès per l’acollida i pel gran nombre de de gent reunida. Ens animà a mantenir la torxa ben encesa de: “la fe, el caliu i l’entusiasme” que havia copsat en els presents, per a transmetre-ho al nostre entorn.

El nostre consiliari P. Antoni Faceries en la seva homilia ens recordà la fundació del moviment a França, ja fa més 71 anys, el seu desenvolupament a Catalunya i a les nostres contrades. Tot recordant les persones concretes que varen iniciar el grup a Tremp de Vida Creixent, ens animà a que l’amistat, l’espiritualitat i l’apostolat segueixin essent els pilars del moviment i ens mantinguin ben vius en els nostres grups.

Desprès cada equip ens explicà la trajectòria del seu grup durant d’aquest curs. Ja, a les ofrenes, juntament amb el pa i el vi, el sacerdot rebé el cartell de la trobada i el llibre: “Estimar” que ha estat el material de treball d’enguany i es posaren davant l’altar. Acabada la missa tots els presents junts, presidits i envoltant al celebrant, als peus de la Mare de Déu de Valldeflors ens vàrem fer una fotografia de grup per a la història.

Foto de Grup Vida Creixent
Foto de Grup a la missa de final de curs de Vida Creixent

Desplaçats, a poc a poc, a la Rectoria on ens esperava un berenar de germanor,  vàrem disposar d’una bona estona per a compartir i explicar-nos les nostres experiències i vivències d’enguany. Al final amb una improvisada rotllana, que ja ens marcava el propi espai que omplíem, ens acomiadàvem amb l’Hora del Adeus. Una Trobada sentida que tots vàrem gaudir i agrair molt, amb ganes de repetir-la el curs vinent.

J. Pujol H.

Entrada similar