Un any més arriba febrer, i amb febrer arriba la campanya de Mans Unides. Una campanya a la que la parròquia de Tremp també s’hi suma.

Aquest any amb el lema “Frenar la disigualtat és a les teves mans”, Mans Unides engega la seva campanya que ens acompanyarà al llarg de tot l’any.

Tremp un any més col·laborarà amb el projecte que ha escollit la delegació de Mans Unides d’Urgell.

Es un projecte situat al continent de la Índia, un projecte agrícola en una zona rural i el que es pretén es la defensa del Treball digne per vèncer la fam i la pobresa.

Campanya Mans Unides 2023

Entorn del 80% de la població en situació de pobresa extrema es troba en zones rurals. D’aquest 80%, les dones i nens, constitueixen el grup humà que més pateix la pobresa i la fam.

Amb aquest projecte, volem aportar una alenada d’esperança per que tot esser humà té dret a viure dignament i tenir assegurat un àpat al dia, es un dret bàsic i ningú pot negar-lo a cap país.

Col·laborem-hi en la mesura que puguem, Tremp es una parròquia generosa i això ens honora.

Aquest cap de setmana (11 i 12 de febrer), al sortir de la Santa Missa, les voluntàries de Mans Unides repartirem els sobres on podeu fer el vostre donatiu i la col·lecta del proper cap setmana (18 i 19) serà per Mans Unides.

Gràcies!

L’Equip de Voluntaries

Entrada similar