Mn. Lluís-Mi reposa en la pau de Crist.

El qui va ser Vicari parroquial de Tremp al llarg dels anys 2000, el dia 11 de gener va morir a l’hospital Kennedy de Bogotà (Colòmbia). Mn. Lluís Miquel Sánchez Gutiérrez (a.c.s.), prevere d’Urgell, que hi estava ingressat a la UCI des del passat 16 de desembre de 2023, després d’haver passat uns dies de vacances a Bogotà al desembre.

L’Arxiprest del Pallars Sobirà, Mn. Joan Pau Esteban, en saber-se la gravetat de la seva situació, fou enviat a Colòmbia pel Sr. Arquebisbe Joan-Enric per tal d’acompanyar Mn. Lluis-Mi en aquells moments de greu malaltia. Se li van administrar els sants sagraments abans de Nadal.

La cerimònia exequial va tenir lloc a la Parròquia de la Mare de Déu de la Divina Providència presidida per Mn. Joan Pau Esteban i altres sacerdots.

Interpretant la seva voluntat, i d’acord amb els seus amics més pròxims, el dia 13 de gener fou enterrat a Bogotà, on uns seus grans amics li cediren un nínxol.

Com a Diòcesi d’Urgell celebrarem una missa funeral presidida pel Sr. Arquebisbe a la Parròquia Mare de Déu de Valldelflors de Rialp, el proper diumenge 4 de febrer a les 17 h. de la tarda.

Preguem pel seu etern repòs. Que al cel sigui!

Mireu-lo sempre amorosa, oh Verge de Valldeflors!

Notícia originalment publicada a: www.bisbaturgell.org

Mn. Lluís Miquel Sánchez reposa en la pau de Crist
Mn. Lluís Miquel Sánchez reposa en la pau de Crist
Mn. Lluís Miquel Sánchez reposa en la pau de Crist

Entrada similar