Primeres Comunions 2024

El passat 12 de maig vam celebrar les Primeres Comunions 2024. Va ser per a nosaltres, els seus pares, un dia preciós de principi a fi.
Ja de bon mati va clarejar Tremp, amb un cel assolellat. Amb una barreja d’alegria i nerviosisme, ens vam preparar per arribar aviat a la Basílica de la Mare de Déu de Valldeflors.
Allà, vam coincidir els pares d’uns i altres, 6 nenes i 3 nens que rebrien la seva Primera Comunió, vam fer algunes fotos, que us compartim, mentre es feia un petit assaig recordatori de com seria la celebració.
Tots ells estaven ansiosos per rebre a Jesús i la Basílica a poc a poc s’omple de gent, dels familiars i els més propers.

Preparació Cerimònia Comunions 2024

Que bonic veure’ls entrar a tots en fila i concentrats, van ocupar els seus llocs i vam començar la cerimònia que presidia el Rector de la nostra Parròquia.

Primeres Comunions 2024

Arriba el moment!

Després de dos llargs anys de preparació, arriba el Gran Dia per a elles i ells!

Primeres Comunions 2024

Nervis, alegria i molta intensitat.

Com a pares i mares, hem viscut amb molta intensitat tota la cerimònia: totes les oracions, les lectures i les peticions.

Grup Primeres Comunions 2024
La Catequista amb el seu grup

La dedicació de la catequista Pili Fornies, pendent de tots els detalls, els moments de gran recolliment que hi ha hagut durant la celebració, i en especial després de la Comunió.


Hem donat gràcies al Senyor, pel regal que han rebut els nostres fills, pares i mares que integren aquesta meravellosa petita comunitat catòlica a Tremp i que hi contribuïm amb el lliurament a la formació tant humana com espiritual, dels nostres fills. Com va dir el Mn. Alfons: ara ens toca als pares i mares seguir transmetent-los l’alegria de la nostra fe. La Primera Comunió dels nostres fills també ha estat motiu de trobada amb familiars que feia temps que no estàvem junts.

Estar en família i estimar-se es la millor benedicció.

Primeres Comunions 2024

Preneu i mengeu-ne, això és el meu cos entregat per vosaltres.

Entrada similar