Una joiosa celebració

150 anys fent història!

Més de 300 participants

Més de tres-cents professors i mestres de les escoles de les “Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret” d’arreu de l’estat espanyol visitaren la nostra parròquia el passat 29 de juny.

Visitaren a Tremp el Casal Manyanet i la Basílica de la Mare de Déu de Valldeflors

Encapçalats per bona part de l’equip directiu de la Congregació, entre ells la Superiora General, la Gna. M. Montserrat del Pozo.

La Celebració de l’Eucaristia en acció de gràcies va ser el punt central

L’Eucaristia presidida per Mn. Juli i concelebrada pel Sr. Rector de la Parròquia i el P. Antoni Faceries, omplí d’alegria la Basílica de Valldeflors, va ser el punt central de la trobada.

150 anys fent història!

El motiu: la celebració del 150è aniversari de la fundació del primer col·legi.

Amb motiu del 150è. aniversari de la fundació de l’Institut, el 125è. aniversari de la fundació del Col·legi de la Mare de Déu dels Àngels i el 20è. aniversari de la canonització de Sant Josep Manyanet, el seu fundador, l’Institut ha organitzat diverses activitats, sota el títol “150 anys al cor del món”.

150 anys fent història!

Gran participació en la celebració.

La gran participació en la celebració de l’Eucaristia animà la trobada festiva que acabà amb la cantada de l’himne de les escoles que celebraven 150 anys fent història.

En la solemnitat de S. Pere i St. Pau.

Mn. Alfons convidà els professors a veure en els seus alumnes l’imatge de S. Pere i St. Pau (deixebles del Senyor Jesús) uns com a pedres, els altres, moguts com el que més, però que amb l’ajut del Senyor Jesús arribaren a ser els pilars de la nostra Església i de la societat.

Veneraren la Mare de Déu.

La celebració acabà amb unes paraules d’agraïment del Sr. Rector i la veneració a la Mare de Déu de Valldeflors.

Entrada similar