Lectura del llibre del profeta Isaïes (Is 60,1-6)

Alça’t radiant, Jerusalem, que arriba la teva llum, i sobre teu clareja com l’alba la glòria del Senyor. Mentre les tenebres embolcallen la terra, i fosques nuvolades cobreixen les nacions, sobre teu clareja el Senyor i apareix la seva glòria. Els pobles s’acosten a la teva llum, els reis busquen la claror de la teva albada. Alça els ulls i mira al teu entorn: tots aquests s’apleguen per venir cap a tu; porten de lluny els teus fills, duen als braços les teves filles. Tota radiant i meravellada veuràs amb el cor eixamplat com aboquen damunt teu els tresors del mar, i porten a casa teva la riquesa de les nacions. Et cobriran onades de camells, dromedaris de Madian i d’Efà; tots venen de Sabà portant or i encens i cantant la grandesa del Senyor.

Epifania del Senyor

Alça’t radiant, Jerusalem, que arriba la teva llum, i sobre teu clareja com l’alba la glòria del Senyor.


Que el Déu totpoderós, manifestat en l’infant nascut a Belén de Judà, obri els teus ulls i t’animi a fer camí com l’estel que guià els savis d’orient.
I que aquest camí que fas et porti a ser creatiu a la teva vida i a cantar les meravelles que el Senyor ha fet en nosaltres!
Alca’t radiant i posa’t en camí!
Anima’t tot just ara que comença el nou any!
I que enmig del combat de cada dia puguis fer un cant de lloança a aquell que humilment neix a Belén de Judà.

Mn. Alfons

Entrada similar