Primeres Comunions 2023.

El passat diumenge 21 de maig, un grup de 10 noies i nois de la nostra Parròquia de Valldeflors, reberen la Primera Comunió. Es prepararen per aquest dia en el que rebien Jesús sagramentat, tot just començant en mig de la pandèmia del COVID19. Amb valentía i ajut dels seus pares i les catequistes, van descidir preparar-se per rebre Jesús sagramentat.
Pares, familiars i catequistes  acompanyaren aquest grup durant tota l’Eucaristía.
La celebració començava amb la processó d’entrada amb els seus trajes i vestits blancs, fins arribar a l’altar, on tingueren l’oportunitat d’estar a prop de la taula que Jesús els hi preparava. A la Santa missa, ens acompanyà Meritxell, interpretant diferents melodies amb l’orge de la Basílica.
Durant la celebració, van ser membres del mateix grup de Primera Comunió, els qui llegiren la Paraula de Déu (en aquest dia de l’Ascenció del Senyor) al igual que van fer les Pregàries dels fidels. Els pares, al igual que a casa, van ser els qui portaren les ofrenes de pa i de vi. Així doncs, feiem de la missa, una celebració molt familiar.
En arribar el moment de la comunió el grup, amb molta il·lusió, rebé el Cos de Crist.
En acabar reberen uns quants obsequis (flors) per part dels catequistes i un recordatori amb la guia de tot el que es va fer aquest dia.

Primeres Comunions 2023

Entrada similar